Raamdecoratie.

 

Zoveel soorten raamdecoratie. Wij hebben ze allemaal wel langs zien komen. Onze persoonlijke favoriet? Houten jaloeziën. Stijlvol in ieder interieur.

Lourens.

Houten jaloezieën.

Een houten jaloezie is stijlvol, zorgt voor privacy en worden volledig op maat gemaakt. Met een houten jaloezie kun je makkelijk spelen met licht. Met de makkelijk door een koord te bedienen lamellen bepaal je zelf in welke mate de lichtinval moet zijn. Zet de lamellen open voor veel lichtinval of kantel de lamellen naar voor of naar achter voor minder lichtinval. De lamellen zijn ook helemaal te sluiten voor optimale privacy. Let erop dat doordat het hout een natuurproduct is er wel licht door verschillende kieren kan komen. Heb je advies nodig of wil je meer informatie? Wij staan altijd telefonisch of per mail voor je klaar.

Rolgordijnen.

Rolgordijnen zijn al jaren populair in vele interieurs. En dat is niet voor niets. Deze raamdecoratie is modieus, zeer geschikt voor iedere ruimte en beschikbaar voor elk budget. Een verduisterend rolgordijn voor de slaapkamer en een transparant rolgordijn voor de woonkamer. De juiste transparantie zorgt voor prachtig gefilterd daglicht. Rolgordijnen op maat kunnen bovendien goed gecombineerd worden met overgordijnen.Kies voor een stof met een mooie textuur, een prachtig dessin of een diepe kleur. De mogelijkheden zijn divers. Voor ieder interieur is er dan ook een passend rolgordijn.

Plooigordijnen.

Plisségordijnen op maat komen helemaal tot hun recht in jouw interieur. Het is een veelzijdig, decoratief, trendy en functioneel raamdecoratie product. Geschikt voor iedere raamvorm. Een plissé bestaat uit één laag gevouwen stof, die zich als een harmonica opvouwt als deze wordt opgetrokken. Lourens maatwerk en advies heeft plisségordijnen met plooibreedtes van 20 mm en 32 mm.

Vouwgordijnen.

Vouwgordijnen zijn al jaren een populaire raamdecoratie. Ze geven de ruimte een warm en sfeervol effect. Je hebt keuze uit een groot aantal rijke stoffen. Het vouwgordijn is het perfecte raamdecoratie product voor de woonkamer, keuken én slaapkamer. Het gordijn kan namelijk ook besteld worden met een verduisterende voering.

Lamellen.

Lamellen zijn het ideale raamdecoratie product voor grote raampartijen. Lamellen filteren het daglicht prachtig en gesloten biedt het voldoende privacy. Lamellen op maat zijn de perfecte keuze voor rechte ramen, een toograam en trapezium ramen. Een trapezium raam heeft de vorm van een driehoek en heeft dus schuine kanten.

Paneelgordijnen.

Paneelgordijnen bestaan uit grote panelen stof die je kunt verschuiven. Je bepaalt daarom zelf gemakkelijk de hoeveelheid licht en privacy in je kamer. Combineer transparante stoffen met niet transparante stoffen voor een bijzonder lichteffect.Door de vele mogelijkheden kun je altijd een uniek product creëren. Zo kun je verschillende kleuren per paneel kiezen of panelen met verschillende transparanties kiezen. Je kunt het paneelgordijn dus helemaal afstemmen op jouw interieur.

Horren.

Ventilatie is in iedere ruimte belangrijk. Je wilt dat de frisse lucht naar binnenkomt en insecten buiten blijven. En natuurlijk wil je optimaal genieten van het daglicht in huis. De horren op maat van Lourens maatwerk zijn een effectieve oplossing om insecten buiten te houden én zijn bijna onzichtbaar.

 

Wij zorgen voor interieurs die goed voelen. Dit kan door kalmte te creëren, door eenvoud of het gevoel van comfort door luxe. Het kan een ‘wow’ effect geven door gedurfde keuzes en kleine details die een grote indruk achterlaten.